I rusket måste man ha sex och skoj

En 71-årig man flyttade in på ett ålderdomshem. Efter ett par veckor lade han märke till en ung sköterska som han tyckte var väldigt tjusig.

Gubben frågade om sköterskan ville komma in till honom på kvällen men hon avvisade honom. Gubben gav sig inte och någon dag senare frågade han igen – och den här gången erbjöd han sköterskan 100 kronor om hon följde med honom. Sköterskan tänkte över förslaget en stund men sedan avvisade hon honom ännu en gång.

Ett par dagar senare kom gubben tillbaka med ett bud på 500 kronor och den här gången tackade sköterskan ja. Hon kom in på hans rum och de lade sig i sängen. Efter verket var fullbordat sa gubben, ”Hade jag vetat att du var oskuld skulle du ha fått 1000 kronor!”

Då svarade sköterskan, ”Hade jag vetat att du kunde få den att stå, så hade jag tagit av mig strumpbyxorna!”

En man sitter på en bar och tar en öl när han ser en storbystad kvinna sitta vid bordet mittemot honom. Mannen funderar ett tag innan han tar mod till sig och går fram till kvinnan. Han öppnar munnen och frågar: ”Ursäkta, får jag bita i dina bröst för 1000 kronor?”.

Kvinnan, som ser en enkel chans till att tjäna sig en bra slant, accepterar erbjudandet. De båda reser sig upp och går iväg till toaletten på baren.

Kvinnan öppnar sin blus och mannen trycker in sitt ansikte mellan hennes bröst. Det går tio minuter – sedan frågar kvinnan: ”Ska du inte bita i dem då?!”.

Då svarar mannen: ”Nej, det är för dyrt”.

www.ettgottskratt.se