Hej mina kåtisar i Karlstad!

Hej Karlstad!

Ja i måndags köpte jag biljett till Karlstad, Bokade hotell i Karlstad. Åkte i onsdags till fina värmländska stad.  Det var länge sedan var jag här! I November var jag här sist säkert om jag mins rätt... Sedan dess blev jag färdig med lägenhetsaffärer. Reste en del i världen! 

Jag har saknat mina Värmländska kåtisar! Trevliga härliga sexsugna män med härliga, heta tillgångar... Har Ni saknat mig med ;)?!

Trevlig stad! Härliga, kåta sexsugna män finns här med!

Hoppas vi ses- stamkunder, nya kåta, trevliga män! 

Så skönt ska det bli med en riktig omgång! Min het tunga kan smeka dig, din härliga bröstvårtor, din stake. 

Mina händer kan smeka öm din kropp, leka ömt med dina tillgångar...

Nyfinken? Ring Kom så busar vi ihop... 

Vi ses! Puss på....