Flygvärdinna vill sätta på kåta flygkapten!

Hej,

Det var länge sedan jag skrev här ngt...

När du har flugit hade Du aldrig tänkt.. 

-Gud vad sexig hon är den där flygvärdinna som bjuder mig på kaffe. Vilken kropp, vilka ben, söt som hon är.. Bara tränga in i henne på toaletten nu när vi flyger så lång. Hon är så trevlig mot mig och flörtar lite med mig-säkert med kåt på mig.  Vilken mun! Tänk ha hennes läppar runt min kuk, mina ballar... OOOO In på toaletten. På kondomen och tränga in i henne. Säkert hon är blöt i fittan och mycket villig. Om jag kunde visa tecken...

Eller flygkaptenen flugit långt. Checkades ut. Hämtade bagage. Checkades på hotell, duschade , satte på tv, Tog kall öl för att slappna av och fira att man har landat fint utan äventyr.  Tänkte..

- Härlig med sällskap nu. Ska jag ringa till sexy flygvärdinna... Vi kan busa ihop. Hon kan sätta på mig. Leka med mina ballar, min kropp och kuk- tills jag tömmer mig. Det var länge sedan jag hade sex! Jag är så hungrig!!

Sitt inte ensam på hotell! Ring sexy het villig flygvärdinna! Hon kommer förbi. Eller flygkaptenen kan komma och hälsa på flygvärdinna! Vi kan busa ihop- trevlig, het och varmt ska bli i sänghalmen! Flygvärdinnas härliga kropp, små bröst, trång, våt och blöt f.... som längtar efter stuva härliga hårda flygkaptenens k...

Ring-kom- eller jag kan häsa på dig..

Vi hörs hjärta...