Sexy kåt brandman sökes!

Hej min dagens hjälte, 

Tänk det ringer. Ni sitter på BRANDSTATION! Ni har 5-15min på Er! Stress, delegera rätt, åka iväg så fort som möjligt! Släcka eld i hus, lägenhet, kontor.

Ni åker iväg! Ta fram slangen och börjar släcka elden! Elden och eldsfalmmor påminner er om het sexy tjej. Eldsflammor påminner er om hennes heta tunga som smekte din kuk häromdagen. Dem påminner om hennes händer som smekte din kropp, din k... Värmen ifrån elden påminde om hennes skrev varm och god, het,våt och villig..

Ni kom från uppdrag till kontor. 

-Gud vad skönt! Vi gjorde en bra insats!- Du börjar fantisera

-Gud vart kåt jag blev!

Ringa till heta, sexy, villiga BRANDSMAN TJEJEN.. Kanske hon kan hälsa på mig eller jag kan komma förbi!

Kom så ska jag värma dig! Slicka din kuk, smeka din kropp!

Belöna min BRANDMAN efter INSATSEN på stan! 

Min kropp, min tunga, mina guppiga bröst, min.. Vi kan ha skoj!!!