Vart finns min kåta TOMTE...

Hej

Nu är det LUCIA. Lucia är en högtid som firas den 13 december och markerar tillsammans med advent inledningen på julfirandet. Det förekommer två huvudsakliga traditioner av att fira luciadagen, där en har sin grund i Norden, en annan på SicilienPå Sicilien, där helgonet Sankta Lucia föddes, firas en luciatradition där barnen lämnar över mat till helgonet samt till en "flygande åsna" som hjälper Lucia att ge presenter. Om barnen råkar se henne kommer hon enligt sägnen att kasta aska i deras ögon, så att de blir tillfälligt blinda. Wikipedia.org 

Till Lucia kom ingen het kåt TOMTE. Nu undrar Lucia/Snögumma vart tog han vägen... Har jag blivit inte snäll, kåt och mot TOMTE??? 

Snögumma söker efter kåta, heta. trevliga TOMTE. Så härlig Skulle bli med "Dopp-i-grytan". Där är så varmt och gott och vilket f...... SÅS menade dunderkåta snögumma som vaknade inte av morgonsex och hennes saft så rann och hon blev så sugen, såg fram emot morgonknull. 

-Det är Lucia idag...-Tänkte Snögumma 

Ska jag sova tills kåta Tomten kommer till mig och vi sätter på varandra

MMM Gott! Gott med Polka och härliga TOMTE!!! Han är så varm och gott! Het och härlig! 

Allmän sökning Sexy het snögumma söker efter dunderkåta TOMTE

Snögumma ringer till SÄPO

-Snögumma söker efter kåta heta TOMTE

SÄPO

-Nej, såg inte honom.  Det var idag på dagen i Kungsträdgården Luciatåg Han säkert drog till Lappland. Packa present till snögumma! 

-Oki. 

Jag vill ha dunderkåta, trevliga TOMTE. Vad ska Snögumma göra???

MM hon kan förföra Tomte! Snögumma kan smeka, slicka hans polkagris som står rakt upp eller helst NUUU... Mm det var länge sedan... Hennes f.. rinner och vill ha en riktig omgång... MMM...

Vart tog min TOMTE!!!