Lite tankar om annat...

Hej hjärtat, 

Nu när jag var ledig i lördags. Jag brukar var ledig helt en gång i veckan eller hur känner jag till för det.  

När jag googlade på internet mest på www.adoos.se såg jag om hur småflickor marknadsförde sig. Sex och nöje mot ett viss peng! I STHLM, GBG. Herregud tänkte man dem är ju småflickor vad tänker deras förälder med??? Nu i dagens internetsamhälle marknadsföring går mycket snabbare än det var förut. Deras förälder säkert också med googlar på IT. Häromveckan t.ex. 1 flicka marknadsförde sig innan Halloween. Hon såg max 12-15 år. Nu ska jag inte bli som ett MORALPOLISE men men... Förra året 2 flickor i GBG som marknadsförde sig som såg inte som 2 18-åriga tjejer-NEJ,NEJ... Och dem gör det fortfarande då och då. 

Gick jag på BIO i stan. Efter BIO-besöket såg jag tre flickor som stod vid H&M & Åhléns i hörnet. Tänkte jag stackarna stå här i kylen, vanlig klädda,halvsminkade, frusna mm.

Trafficking eller  tvång? Står dem här av sin egen vilja?

Hur ser deras kundkrets ut? Är inte män rädda plocka upp dem på gatan.  

Hur sköter dem sin hygien efter sexakt? Hur ofta går dem till gynekolog?

I veckan har jag läst om Elise i "Aftonbladet", i programmet "Skavlan" på Tv om hennes insats i 17 år. Vilken människa!!! Jag ifs aldrig vid Malmskillnadsgatan. Det enda man springer kors över gatan förbi om Jag ska köpa en bok i "Akademibokhandeln"  mest på dagen. 

Det dem skrev i "Aftonbladet" verkar STRUNTPRAT för mig att flickorna står på Hamngatan, Vasagatan, Åhléns, och taxichaufförer fixar åt dem kunder. Jag har aldrig märk  och sett ngn flicka.  Jag brukar vistas där men för privata ärende, shopping eller på väg hem helt enkelt. Stå ute i kyla... NEJ-TACK!!!

Mest som rör mig i huvudet då? Trafficking? Deras hygien? Kundkrets? 

Hur ser ut och hörs en potentiell köpare?  Om man är kåt så man är kåt!

1. Han ringer presenterar sig. Eller man frågar därefter hans namn och ålder, vart han befinner sig. 

2. Han frågar om tjänsten och pris. Seriösa potentiella kunder dem ringer, frågar sedan "kör vi"  enligt ÖK nästan samma dag. Ca 80%

2-dra variant: 

1 Han smsar. Presenterar sig. Eller jag frågar därefter hans namn, ålder och vart han befinner sig. ca 70%

2 Efter smsande vi bestämmer oss. Vart, när och hur ska vi ses. Efter tjänst och pris förfrågande. 

3dje variant: 

1 Internet. E-post 10%, Olika sidor varierar i %. Han kontaktar via internet. Förklarar situationen varför ska ske på detta vis. Jag skriver/undrar hans namn, ålder, vart han finns mm

2. Efter internet kontakt- ses vi; som händer 10% 

Må Du tro då bli det trevlig, rolig, het i sänghalmen när vi ses!

Icke potentiella kunder.  

1. Ringer per telefon, bestämmer och när man anländer så inget svar och respons. Kan råka rätt ofta ut för oseriösa kunder.  

2. Dem som smsar rätt mycket tills man bli galen. Försöker pruta, skriver på bra, dålig svenska mm. Händer inget.  

3. Internet. Dem som skriver mycket via epost och i förväg  

-Bara glöm och SLÄNG BORT!!! DET HÄNDER ÄNDÅ INGET! 

Då bli man arg, syr och händer att en annan som ska lida för det.  Ibland undrar man hur gick i skolan för dem. Vart hade dem för betyg i Svenska språk och läsförståelse lektion. Allt står klart och tydlig i min annons. Försöka pruta, snacka annat, fråga om och om igen... 

Tur att JAG kan flexa...  

Om hit kommer riktig kåt och trevlig man. han kommer inte besviken härifrån!!!  

Eller om Vi ses ngn annanstans dvs hotell, lägenhet, hemma hos DIG så bli han inte besviken! Må Du TRO!!!