Sensuell tantra-massage...

Hej 

Ngn som sugen på helgmys?

Håller på lär in mig Tantra-massage... 

Se mig Hör mig Rör mig Berör mig Väck min Längtan och Lust...

Ska vi... 

Tantra-massage med Happy-end och exotisk het tjej...

Tantra-massage är en urgammal beröringskonstart och botemedel. Tantra har sitt ursprung från Indien 400 talet e.Kristus. I Mahayana, känd också som Vajrayana (Vajra-Diamant). Avslappning, sexuell väckning från innersta i kroppen som sammankopplas med kosmos genom beröring är främsta uppgift i Tantra-massage. Hemligheten i Tantra att via beröring, avslappning och tillit mellan kvinna och man som är inte känner sig stressade får hålla länge sexuella energi som ska hållas länge både fysisk och psykisk. Dess uppgift att sex kan inriktas på  att skapa mer liv dvs glädjas att leva- inte bara skapa  ett annat liv. Ju mer par avslappnad med varandra desto njutbar är Tantra-massage och ge glädje till liv och sexualiteten som ska hållas och minnas länge. Tantra-massage slår bort via beröring, atmosfär och tillit till varandra utan stress många spänningar ur sexlivet vilket ger glädje och tillfredsställelse.  När vi uppmuntrar den andliga fasen i sexuell akt istället för att förhindra den blir den sexuella akt som en upplevelse som ska minnas länge och förundras. 

Det är fredag idag! Man måste belöna sig efter en hård arbetsvecka!  

Finns en vilja finns en väg..       Puss...